Олександр Михайлович Бугара (1948-2009) (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2009)
13 вересня 2009 р., на 61-м у році життя раптово помер відомий український учений, доктор біологічних наук, професор, завідувач кафедри фізіології рослин і біотехнології Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, активний член Українського товариства генетиків і селекціонерів імені М.І. Вавилова.