Наші презентації (Слово і Час, 2004)
Микола Мушинка. Розмови з однодумцями: Присвячено світлій пам’яті проф. Олекси Мишанича, д-ра філол. наук (1993 - 2004); Юрій Ковалів. Скрипторій. - К.; Біла Церква: Буква, 2004; Поети “Нью-Иоркської групи”. Антологія / Упоряд. текстів О.Г.Астаф’єва, А О. Дністрового; Празька поетична школа. Антологія / Упоряд. текстів та передм. О.Г.Астаф’єва, А.О.Дністрового; Науковий вісник Українського Університету. - Москва, 2003; Київ. — 2004. — № 6; Кур’єр Кривбасу. — 2004. - №8; Критика. - 2004. - Ч. 6.