Наші презентації (Слово і Час, 2005)
Юрій Барабаш. Гоголь у літературній свідомості українського зарубіжжя: Нариси сприйняття та інтерпретацій; Літературознавчі обрії. Праці молодих учених. Вип. 5, 6; Слово і доля: Збірник на пошану письменника, професора Степана Пушика; Леонід Куценко. Наталя Лівицька-Холодна: Нарис життя і творчості; Художній світ Лесі Українки-драматурга: 36. наукових праць; Оксана Єременко. Українська балада XIX століття (історія жанру); Американські літературні студії в Україні — К., 2004. Вип.1. “Пуританська традиція в літературі США”; Сучасність. - 2004. - №9; Сучасність. - 2004. - №10; Українська мова й література в середніх школах, гімназіях, ліцеях та колегіумах. — 2004. — № 4; Всесвіт. - 2004. - № 9-10; Кур’єр Кривбасу. - 2004. - № 10-12; Київ. - 2004. -№ 9; Київ. - 2004. - № 10; Критика. - 2004. - Ч 11; Критика. - 2004. - Ч 12.