Духовність і ментальність нашої літератури - Ковнік, С. (Слово і Час, 2005)
5-6 листопада 2004 р. на факультеті української філології Криворізького державного педагогічного університету проходила Всеукраїнська науково-теоретична конференція “Українська література: духовність і ментальність”.