Академік Олексій Олексійович Созінов: до 80-річчя з дня народження (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2010)
26 квітня 2010 року виповнилося 80 років усесвітньо відомому вченому, раднику Президії НАН України, завідувачу лабораторії Інституту харчової біотехнології і геноміки НАН України, професорові Національного університету біоресурсів і природокористування, дійсному членові Національної академії наук України, Української академії аграрних наук і низки закордонних академій, членові президії Українського товариства генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова Олексію Олексійовичу Созінову.