Наші презентації (Слово і Час, 2005)
Світлана Барабаш. “Душа прозріє всесвітом очей...”. Поетичний світ Ліни Костенко; Юрій Дараган. Срібні сурми. Поезії / Біогр. нарис, упоряд. та прим. Л.В.Куценка; Критика. - 2005. - Ч. 3; Церква. Нація. Культура. Вип.1. Іван Франко і питання релігії: 36. наукових праць; Кур'єр Кривбасу, - 2005. - № 1-3; Не відступлюся!: До 100-річчя Оксани Яківни Мешко/ Харківська правозахисна група; Упоряд. В.В.Овсієнко, О.Ф.Сергієнко; Тарас Салига. Вогнем пречистим; Євгенія Сохацька. На варті українства: Статті з літературознавчого та культурологічного доробку.