Механізми забезпечення онлайнового електронного бізнесу - Вінарік, Л.С.; Васильєва, Н.Ф. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Визначено сутність і запропоновано інструментарій механізмів забезпечення онлайнового електронного бізнесу, що гарантує його ефективне впровадження, функціонування та розвиток. Ключові слова: механізм забезпечення, інструментарій механізму забезпечення, онлайновий електронний бізнес.