Удосконалення системи професійної орієнтації молоді в регіоні - Кулєшова, Л.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Обґрунтовано необхідність включення підсистеми конкурентоорієнтованості молоді в систему професійної орієнтації зі створенням на регіональному та базовому рівнях профорієнтаційних інституцій із метою формування конкурентоорієнтованості особистості, яка сприяє підвищенню її конкурентоспроможності на ринку праці. Ключові слова: конкурентоспроможність, конкурентоорієнтованість, професійна орієнтація молоді.