Академік Ганна Валентинівна Єльська (до 70-річчя від дня народження) (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2010)
15 жовтня 2010 року виповнилося 70 років від дня народження доктора біологічних наук, професора, дійсного члена НАН України, лауреата Державної премі ї України у галузі науки і техніки, лауреата премі ї ім . О.В. Палладіна НАН України, Заслуженого діяча науки і техніки України, віце-президента Українського біохімі чного товариства, головного редактора журналу «Biopolymers and cell», члена редколегії журналу «Ві сник Українського товариства генетиків і селекціонерів», активного члена Українського товариства генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова Ганни Валентинівни Єльської.