Оксана Василівна Дубровна (До ювілею) (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2010)
13 серпня 2010 року виповнилася перша кругла дата у житті вченого секретаря Українського товариства генетиків і селекціонерів ім. М .І. В авилова, доктора біологічних наук, члена редколегії журналу «Ві сник Українського товариства генетиків і селекціонерів», старшого наукового співробітника відділу генетичних основ гетерозису Інституту фізіології рослин і генетики НАН України Оксани Василівни Дубровної.