Умови існування обмежених, майже періодичних і періодичних розв'язків еліптичних рівнянь у банаховому просторі - Горбачук, М.Л.; Горбачук, В.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Для деякого класу неоднорiдних елiптичних рiвнянь у банаховому просторi даються умови для iснування єдиного обмеженого на всiй дiйснiй осi, майже перiодичного або перiодичного розв’язку.