Важливе бібліографічне джерело наукових досліджень - Чишко, В. (Слово і Час, 2003)
Рецензія на книгу: Добко Т.В., Ясінський Б.Д. Вістник: Місячник літератури, мистецтва, науки й громадського життя, 1933—1939: Сист. покажчик змісту / Наук. ред. О.С. Онищенко; НАН України. Нац. б-ка України ім. В.І. Вернадського; Б-ка Конгресу США; Наук, т-во ім. Шевченка. — Київ; Вашингтон; Нью-Йорк, 2002. — 340 с.