Наші презентації (Слово і Час, 2003)
Олесь Гончар. Твори: У 12 т. - Т. 1, 2; Олесь Гончар. Щоденники: У 3 т. - Т. 1; Олекса Мишанич. На переломі; Літературознавча компаративістика: Навчальний посібник; Сергій Михида. Слідами його експериментів: Змістові домінанти та поетика конфлікту в драматургії Володимира Винниченка; Василь Верига. За межами Батьківщини; Ростислав Чопик. Ecce Ноmо: Добра звістка від Івана Франка; Галя Мазуренко. Вибране; Гуманітарна освіта в Україні; Критика. - 2002. - Ч. 12; “Вітчизні” - 70.