Регенерируемые фильтроэлементы противопылевых шахтных респираторов на основе спеченных металлических микроволокон - Сынков, В.Г. (Физико-технические проблемы горного производства, 2004)
Розроблена комплексна технологія виробництва регенеруємих фільтроелементів респіраторів для шахтарів на основі багатошарового спеченого в вакуумі фільтроматеріалу з металевих мікроволокон.