Інтелектуальний мультиверсум: концепти й інтенції (Роздуми над Macro-D Миколи Жулинського) [Жулинський М. Нація. Культура. Література] - Голобородько, Я. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Жулинський М. Нація. Культура. Література. - К.: Наук. думка, 2010. - 560 с.