Применение полунеявного численного метода Эйлера-Коши-Абарбанеля и Цваса для решения нестационарных уравнений газовой динамики - Смирнов, А.П. (Физико-технические проблемы горного производства, 2005)
У роботі приведено чисельний метод, заснований на комбінації методів Ейлера-Коши і Абарбанеля і Цваса, для вирішення нестаціонарних рівнянь газової динаміки. Проведено його тестування шляхом виконання розрахунку різних задач для випадку ідеальної і в'язкої рідини. Результати тестування показали, що метод разом з відносно простим алгоритмом рішення володіє хорошою стійкістю, що говорить про доцільність його використовування для вирішення задач з області газової динаміки.