Методы геоэлектрических исследований и их применение на угледобывающих шахтах - Антипов, И.В.; Гладкая, Е.В.; Дегтярь, Р.В. (Физико-технические проблемы горного производства, 2005)
На прикладах шахт ім. М.І. Калініна ДП "Донецьквугілля” і "Суходолоська-Східна” ВАТ "Краснодонвугілчя" показана ефективність методів геоелектричних досліджень для визначення кількості вільного метану й місць його скупчення в надрах.