Християнський націоналізм Константина Чеховича і персоналістична літературна критика (Чехович К. Християнський націоналізм) - Микитюк, В.І. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Чехович К. Християнський націоналізм / упоряд.: О. Петрук, М. Комариця; наук. ред. та передм. М. Комариці. – Львів: ЛА “Піраміда”, 2019. – 556 с.