Володимир Євгенович Панченко (Слово і Час, 2019)
14 жовтня ц. р. після довгої виснажливої хвороби пішов у вічність відомий літературознавець, критик та історик української літератури, член СПУ, Українського ПЕН-клубу та редколегії журналу “Слово і Час”, доктор філологічних наук, професор Володимир Євгенович Панченко.