Рестрикционное картирование внехромосомного элемента рСА25 Erwinia carotovora - Сергеева, Ж.Ю.; Товкач, Ф.И. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Проведено фiзичне картування позахромосомного елемента рСА25 Erwinia carotovora i його транспозонного варiанта рСА25::Tn9. Плазмiда рСА25 належить до найбiльш поширеного серед ервiнiй розмiрного класу позахромосомних ДНК завдовжки 9,8 т. п. н. На основi отриманих даних побудовано попередню рестрикцiйну карту плазмiди i виявлено мiсце вбудовування транспозону Tn9 у плазмiдну ДНК.