Пам’ять серця доньки й дослідниці - Поліщук, В. (Слово і Час, 2022)
Рецензія на книгу: Смілянська В. Л. Леонід Смілянський: життя у слові. Критико-біографічний нарис (до 55-річчя з дня відходу). Київ: Видавництво Ліра-К, 2022. 74 с.