Романи Олеся Ульяненка в теоретичному висвітленні Фелікса Штейнбука - Харчук, Р. (Слово і Час, 2023)
Рецензія на книгу: Штейнбук Ф. Під «Знаком Саваофа», або «Там, де…» Ульяненко. Частина 2. Київ: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2022. 392 с.