Міжмистецький полілог українського письменства - Грабовський, В. (Слово і Час, 2023)
Рецензія на книгу: Горболіс Л. Міжмистецькі контакти літературного тексту. Суми: Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2021. 312 с.