Про розв'язання квадратичної задачі про призначення - Сергієнко, І.В.; Шило, В.П.; Чупов, С.В.; Шило, П.В. (Кибернетика и системный анализ, 2020)
Запропоновано дві модифікації повторюваного ітерованого алгоритму табу розв’язання квадратичної задачі про призначення (з технологією виділення ядра і без неї). Проведено дослідження цих модифікацій порівняно з кращими сучасними алгоритмами розв’язання цієї задачі. Показано ефективність розроблених алгоритмів, зокрема, для задач великої розмірності, для яких з їхньою допомогою знайдено нові рекорди.