Інтегральні оператори, що визначають розв'язок ітерованого рівняння гіперболічного типу - Александрович, І.М.; Бондар, О.С.; Ляшко, Н.І.; Ляшко, С.І.; Сидоров, М.В.-С. (Кибернетика и системный анализ, 2020)
Побудовано інтегральні оператори, що переводять довільні функції в регулярні розв'язки рівняння гіперболічного типу другого і вищих порядків. Розв'язано задачу Коші для рівняння гіперболічного типу четвертого порядку. Використання апарату спеціальних функцій надало змогу одержати зображення розв'язків рівнянь у частинних похідних у зручному для дослідження вигляді. Попутно розв'язано інтегральні рівняння типу згортки зі спеціальними функціями в ядрі.