Найновіші монографічні праці з остракодології та біологічної палеоокеанографії пліоцен-плейстоценових постпаратетісних басейнів України - Сеньковський, Ю.; Пономарьова, Л. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2009)
Рецензія на книги: Дикань Н. І. Систематика четвертинних остракод України: довідник-визначник. - К.: ІГН НАН України, 2006. - 430 с.; Дикань Н. І. Неоген-четвертинні остракоди Прикарпаття. - К.: Четверта хвиля, 2008. - 88 с.