Протокол агрегованого підпису з Лідером групи - Козіна, Г.Л.; Савченко, Д.К. (Кібернетика та системний аналіз, 2021)
Запропоновано протокол агрегованого електронного цифрового підпису з Лідером групи. Протокол реалізовано в групі точок еліптичної кривої над розширеним полем. Наведено приклад формування підпису на реальному документі.