Персоналістська інтерпретація соціальної трансформації України - Тімченко, О.П. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
У статті обґрунтовується актуальність застосування започаткованої постструктуралізмом традиції дослідження впливу позаструктурних чинників на інституціоналізовані соціально-політичні структури, серед яких важливу роль відіграє світогляд індивіда.