Афективність як засаднича характеристика тілесності - Валенса, Г.А. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
У статті розкривається поняття афективності як принципової здатності тілесності людини бути джерелом сенсів свідомого існування. Тілесність постає як основа людського досвіду і соціального буття людини.