Екзистенціальні мотиви філософії В.Стуса - Квятковський, Д.О. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
У роботі вивчаються малодосліджені у вітчизняній філософії екзистенціально-філософські аспекти творчості В.Стуса. Виявлена дуалістичність поглядів стосовно світу і людини та розкриті символічні мотиви філософської концепції українського самобутнього мислителя.