Цифровізація економіки: як підвищити конкурентоспроможність і не втратити людину - Коваленко, О.А. (Економіка промисловості, 2022)
Рецензія на колективну монографію: Vishnevsky V.P., Harkushenko O.M., Zanizdra M.Yu., Kniaziev S.I., Lypnytskyi D.V., Chekina V.D. «Digitalization of the economy: how to improve the country's competitiveness»