Ціннісний контекст духовного світу сучасної студентської молоді - Молодиченко, В.В. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
У статті на основі соціологічних матеріалів уточнюються соціально-ціннісні характеристики сучасних студентів.