Релігійне підґрунтя діяльності націоналістичного підпілля на Волині періоду Другої світової війни - Булига, І.І. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
У статті розглядаються природа, механізм, спрямованість взаємодій релігійного і національного чинників, роль релігійного фактору у спробах мобілізації суспільства для політичних завдань під час Другої світової війни.