Соціологія культури Т.Парсонса - Сайтарли, І.А. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
Статтю присвячено аналізу соціології культури Парсонса, де особливу увагу зосереджено на впливі його ідей на сучасну соціокультурну теорію як таку.