Вітання до 65-річчя академіка НАН України Вишневського Валентина Павловича (Економіка промисловості, 2023)
8 червня виповнилося 65 років від дня народження відомого вченого-економіста, академіка НАН України, доктора економічних наук, професора, головного редактора журналу «Економіка промисловості» Валентина Павловича Вишневського.