Соглашение о сотрудничестве между Национальной академией наук и Объединенным институтом ядерных исследований в создании Межгосударственного центра нанотехнологий стран — членов СНГ (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Наприкінці 2007 року було укладено Угоду про співробітництво між На- ціональною академією наук України і Міжнародною міжурядовою науково-дослідною організацією — Об’єднаним інститутом ядерних до- сліджень (ОІЯД) щодо створення Міждержавного центру нанотехноло- гій країн-членів СНД. Угода передбачає спільну участь в організації в Дубні (Російська Федерація) Центру колективного користування об- ладнанням з нанотехнологій, а також розширення можливостей реалі- зації спільних наукоємних проектів з використанням переваг особливої економічної зони в Дубні. Друкуємо мовою оригіналу текст цієї угоди.