Із зали засідань Президії НАН України (2 листопада 2022 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 2 листопада 2022 року розглядалися такі питання: розроблення нових функціональних матеріалів для потреб водневої енергетики (доповідач — член-кореспондент НАН України І.Ю. Завалій); нові спеціальні матеріали та покриття, що ефективно поглинають електромагнітне інфрачервоне та інші випромінювання (доповідач — доктор фізико-математичних наук П.П. Горбик); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.