Із зали засідань Президії НАН України (9 листопада 2022 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 9 листопада 2022 року розглядалися такі питання: українська мова в сучасних реаліях державотворення в Україні (доповідачі — член-кореспондент НАН України Б.М. Ажнюк, доктор філологічних наук П.Ю. Гриценко).