Із нових документів про гетьмана Павла Полуботка і його сім'ї - Мицик, Ю.; Тарасенко, І. (Сiверянський літопис, 2022)
У публікації представлені документи стосовно роду Полуботків, насамперед наказного гетьмана Павла і його синів Андрія та Якова.