Федір Михайлович Муравченко (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2009)
18 березня цього року для Федора Михайловича, та і для усіх запоріжців, – знаменний день – 80-річчя від дня народження і водночас 55-річчя його самовідданої праці на ДП «Івченко-Прогрес».