Андрій Вадимович Анциферов (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2009)
Жовтень 2009 рік позолотився ювілеєм для А.В. Анциферова та очолюваного ним Українського державного науково-дослідного і проектно-конструкторського інституту гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України. Андрій Вадимович Анциферов – відомий вчений-геофізик, доктор технічних наук, талановитий організатор.