Об устойчивости нейронной сети на временной шкале - Мартынюк, А.А.; Лукьянова, Т.А. (Доповіді НАН України, 2010)
Отримано достатнi умови рiвномiрної асимптотичної, експоненцiальної та рiвномiрної експоненцiальної стiйкостi стану рiвноваги нейронної системи на часовiй шкалi. Наведено достатнi умови регресивностi функцiї системи та достатнi умови iснування та єдиностi стану рiвноваги нейронної системи.