Із нових документів до історії Сіверщини ХVІІ–ХVІІІ ст. (частина 24) - Мицик, Ю.; Тарасенко, І. (Сiверянський літопис, 2023)
У публікації представлені документи гетьманів Івана Скоропадського, Данила Апостола, чільних представників козацької старшини Івана Чарниша, прилуцького полковника Олександра Якубовича, прилуцького обозного Михайла Огроновича, Василя Кочубея, Василя Чуйкевича, сотників тощо, різноманітна ділова документація (купчі, скарги тощо).