Синтез і кристалічна структура BaLn2In2O7 - Тітов, Ю.О.; Білявина, Н.М.; Марків, В.Я.; Слободяник, М.С.; Краєвська, Я.А.; Ящук, В.П. (Доповіді НАН України, 2010)
Синтезовано iндати BaLn2In2O7 (Ln = La, Pr, Nd) та методом рентгенiвської дифракцiї на порошках визначено їх кристалiчнi шаруватi перовськiтоподiбнi структури (ШПС). Проаналiзовано особливостi будови двошарової ШПС BaLn2In2O7 (Ln = La−Nd) та виявлено фактори, що сприяють морфотропному переходу ШПС.