Із зали засідань Президії НАН України (30 листопада 2022 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 30 листопада 2022 року розглядалися такі питання: магнітні нанокомпозити для новітніх технічних та медичних застосувань (доповідач — доктор фізико-математичних наук О.І. Товстолиткін); біосенсорика — сучасний напрям аналітичної біотехнології (доповідач — член-кореспондент НАН України С.В. Дзядевич); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.