Із зали засідань Президії НАН України (14 грудня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 14 грудня 2022 року розглядалися такі питання: щодо повоєнного відродження України (доповідач — академік НАН України Е.М. Лібанова); практична філософія Григорія Сковороди і сучасність: до 300-річчя від дня народження (доповідач — член-кореспондент НАН України А.М. Єрмоленко); сучасний стан та перспективи розвитку кріобіології і кріомедицини (доповідач — доктор біологічних наук О.Ю. Петренко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.