75-річчя члена-кореспондента НАН України Б. К. Остафійчука (Вісник НАН України, 2023)
8 лютого 2023 р. виповнюється 75 років відомому вченому в галузі фізики твердого тіла та матеріалознавства дисперсних систем доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Богдану Костянтиновичу Остафійчуку.