70-річчя члена-кореспондента НАН України Д. М. Вавріва (Вісник НАН України, 2023)
2 лютого 2023 р. виповнюється 70 років заступнику директора з наукової роботи Радіоастрономічного інституту (РІ) НАН України, заслуженому діячеві науки і техніки України, доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Дмитру Михайловичу Вавріву.