Із зали засідань Президії НАН України (11 січня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 11 січня 2022 року розглядалися такі питання: про нафтогазоносність Карпатського регіону України (доповідач — доктор геологічних наук Г.В. Муровська); проблема історичної пам’яті: європейський дискурс (1945—2020 рр.) (доповідач — член- кореспондент НАН України А.І. Кудряченко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.