Досягнення та перспективи розвитку генно-інженерних рослинних біотехнологій (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 25 січня 2023 р.) - Кучук, М.В. (Вісник НАН України, 2023)
У доповіді наведено результати фундаментальних та прикладних наукових досліджень Інституту клітинної біології та генетичної інженерії НАН України, спрямованих на розвиток рослинних біотехнологій для аграрного сектору економіки та фармацевтики, зокрема на створення біотехнологічних рослин сільськогосподарського та медичного призначення.